Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vaniljainen pannukakku

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään.

Lisää sitten pienissä erissä maito, sulatettu voi, ja lopuksi kananmunat.

Sekoita taikina tasaiseksi, paista uunipellillä n. 30min 225c.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 52 grammaa

Inkalilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700g319kcal21g33.6g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2583g5005kcal124.8g703.8g177.8g18.2g
Valittu annoskoko1292g2502kcal62.4g351.9g88.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna646g1251kcal31.2g176g44.5g4.6g
Arvot/100g100g194kcal4.8g27.2g6.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144047