Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikääryleet

Keitä kaali suolavedessä pehmeäksi.

Anna jäähtyä, irrottele lehdet varovasti ja leikkaa paksummat kohdat ohentaen(helpompi kääriä kääryleiksi) Silppua ylijäänyt kaali pienemmäksi ja sekoita se jauhelihan ,keitetyn ohrasuurimon ja muiden aineiden kanssa tiiviiksi soseeksi.

Myös mausteet.

Halutessasi siitä löysempää lisää kaalin keitinvettä siihen.

Levitä kaalinlehti ja laita siihen täytettä siten, että tulee n. 20 käärylettä.

Asettele kääryleet vieri viereen uunipannulle, laita päälle hiukan siirappia ja hivenen voita, ehkä.

Paista 175 asteisessa uunissa n.1 t. Välillä voit lusikoida kääryleiden pintaan kaalinkeitinvettä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)100g80kcal1g4.5g7g0g
Ohrasuurimo 170g548kcal14g107.4g3.4g12.9g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4758g4325kcal234.6g362.8g207.6g91.6g
Valittu annoskoko2379g2162kcal117.3g181.4g103.8g45.8g
Annoskoko puolitettuna1190g1081kcal58.7g90.7g51.9g22.9g
Arvot/100g100g91kcal4.9g7.6g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144649