Kaalikääryleet
Keitä kaali suolavedessä pehmeäksi.
Anna jäähtyä, irrottele lehdet varovasti ja leikkaa paksummat kohdat ohentaen(helpompi kääriä kääryleiksi) Silppua ylijäänyt kaali pienemmäksi ja sekoita se jauhelihan ,keitetyn ohrasuurimon ja muiden aineiden kanssa tiiviiksi soseeksi.
Myös mausteet.
Halutessasi siitä löysempää lisää kaalin keitinvettä siihen.
Levitä kaalinlehti ja laita siihen täytettä siten, että tulee n. 20 käärylettä.
Asettele kääryleet vieri viereen uunipannulle, laita päälle hiukan siirappia ja hivenen voita, ehkä.
Paista 175 asteisessa uunissa n.1 t. Välillä voit lusikoida kääryleiden pintaan kaalinkeitinvettä.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa
Kissala