Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha584g970kcal111g0g58.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 125g283kcal20g0.6g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g271g76kcal1.6g16.1g0.5g6.8g
Pasta, Pirkka Gnocchi250g901kcal30g187.8g2.8g8.5g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.2g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g4529kcal328.2g420.6g169g35.6g
Valittu annoskoko1665g2265kcal164.1g210.3g84.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna833g1132kcal82.1g105.2g42.3g8.9g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519