Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1164kcal133.2g0g70.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 150g340kcal24g0.8g27g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi301g1082kcal36.1g225.3g3.3g10.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g5435kcal394.2g504.8g202.8g42.6g
Valittu annoskoko1998g2717kcal197.1g252.4g101.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna999g1359kcal98.6g126.2g50.7g10.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519