Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha818g1358kcal155.4g0g81.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 175g397kcal28g0.9g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g380g106kcal2.3g22.6g0.8g9.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi351g1262kcal42.1g262.9g3.9g11.9g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.8g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g6341kcal459.8g589g236.6g49.8g
Valittu annoskoko2331g3170kcal229.9g294.5g118.3g24.9g
Annoskoko puolitettuna1166g1585kcal115g147.3g59.2g12.5g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519