Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha935g1552kcal177.6g0g93.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 200g453kcal32g1g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g434g122kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Pasta, Pirkka Gnocchi401g1442kcal48.1g300.5g4.4g13.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.7g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g7247kcal525.4g673g270.6g56.8g
Valittu annoskoko2664g3624kcal262.7g336.5g135.3g28.4g
Annoskoko puolitettuna1332g1812kcal131.4g168.3g67.7g14.2g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519