Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1052g1746kcal199.8g0g105.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 225g510kcal36.1g1.1g40.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g488g137kcal2.9g29g1g12.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi451g1622kcal54.1g338g5g15.3g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.5g21kcal0.8g3.2g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g8153kcal591.4g757g304.6g64.2g
Valittu annoskoko2997g4076kcal295.7g378.5g152.3g32.1g
Annoskoko puolitettuna1499g2038kcal147.9g189.3g76.2g16.1g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519