Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 25g57kcal4g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi50g180kcal6g37.6g0.6g1.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g906kcal65.6g84.2g33.8g7.2g
Valittu annoskoko333g453kcal32.8g42.1g16.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna167g227kcal16.4g21.1g8.5g1.8g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519