Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1168g1940kcal222g0g116.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 250g566kcal40.1g1.3g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g543g152kcal3.3g32.3g1.1g13.6g
Pasta, Pirkka Gnocchi501g1803kcal60.1g375.6g5.5g17g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8.3g24kcal0.9g3.5g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g9059kcal657.2g841.4g338g71.2g
Valittu annoskoko3330g4529kcal328.6g420.7g169g35.6g
Annoskoko puolitettuna1665g2265kcal164.3g210.4g84.5g17.8g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519