Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 50g113kcal8g0.3g9g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g30kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi100g361kcal12g75.1g1.1g3.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1812kcal131.4g168.4g67.6g14.2g
Valittu annoskoko666g906kcal65.7g84.2g33.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna333g453kcal32.9g42.1g16.9g3.6g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519