Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g582kcal66.6g0g35.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 75g170kcal12g0.4g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi150g541kcal18g112.7g1.7g5.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g2718kcal197.2g252.6g101.6g21.6g
Valittu annoskoko999g1359kcal98.6g126.3g50.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna500g679kcal49.3g63.2g25.4g5.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519