Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä62g230kcal3.7g19.3g15.5g0.6g
Valio maustettu rahka, vanilja25g40kcal1.8g4g1.7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g15g22kcal0.1g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g584kcal11.2g57.2g34.4g1.4g
Valittu annoskoko102g292kcal5.6g28.6g17.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g146kcal2.8g14.3g8.6g0.4g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640