Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä663g2455kcal39.8g205.7g165.9g6.6g
Valio maustettu rahka, vanilja265g425kcal19.4g42.5g18.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g159g237kcal1.1g56.8g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g6233kcal120.6g610g369g16.4g
Valittu annoskoko1088g3116kcal60.3g305g184.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna544g1558kcal30.2g152.5g92.3g4.1g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640