Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä746g2762kcal44.8g231.4g186.6g7.5g
Valio maustettu rahka, vanilja299g478kcal21.8g47.8g20.9g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g179g267kcal1.3g63.9g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g7012kcal135.8g686.2g415g18.6g
Valittu annoskoko1224g3506kcal67.9g343.1g207.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna612g1753kcal34g171.6g103.8g4.7g
Arvot/100g100g287kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640