Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä829g3068kcal49.8g257.1g207.3g8.3g
Valio maustettu rahka, vanilja332g531kcal24.2g53.1g23.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g199g297kcal1.4g71.1g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g7791kcal150.8g762.6g461g20.6g
Valittu annoskoko1360g3896kcal75.4g381.3g230.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna680g1948kcal37.7g190.7g115.3g5.2g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640