Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä93g345kcal5.6g28.9g23.3g0.9g
Valio maustettu rahka, vanilja37g60kcal2.7g6g2.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g22g33kcal0.2g8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g877kcal17g85.8g51.8g2.2g
Valittu annoskoko153g438kcal8.5g42.9g25.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g219kcal4.3g21.5g13g0.6g
Arvot/100g100g287kcal5.6g28g16.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640