Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä104g384kcal6.2g32.1g25.9g1g
Valio maustettu rahka, vanilja42g66kcal3g6.6g2.9g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g25g37kcal0.2g8.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g974kcal18.8g95.2g57.6g2.4g
Valittu annoskoko170g487kcal9.4g47.6g28.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna85g244kcal4.7g23.8g14.4g0.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640