Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1161g4296kcal69.7g359.9g290.2g11.6g
Valio maustettu rahka, vanilja464g743kcal33.9g74.3g32.5g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g279g415kcal2g99.5g0g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g10908kcal211.2g1067.4g645.4g28.8g
Valittu annoskoko1904g5454kcal105.6g533.7g322.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna952g2727kcal52.8g266.9g161.4g7.2g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640