Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä124g460kcal7.5g38.6g31.1g1.2g
Valio maustettu rahka, vanilja50g80kcal3.6g8g3.5g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g30g45kcal0.2g10.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1169kcal22.6g114.6g69.2g3g
Valittu annoskoko204g584kcal11.3g57.3g34.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna102g292kcal5.7g28.7g17.3g0.8g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28.1g17g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640