Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1493g5523kcal89.6g462.7g373.2g14.9g
Valio maustettu rahka, vanilja597g955kcal43.6g95.5g41.8g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g358g534kcal2.5g127.9g0g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g14024kcal271.4g1372.2g830g37g
Valittu annoskoko2448g7012kcal135.7g686.1g415g18.5g
Annoskoko puolitettuna1224g3506kcal67.9g343.1g207.5g9.3g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640