Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä166g614kcal10g51.4g41.5g1.7g
Valio maustettu rahka, vanilja66g106kcal4.8g10.6g4.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g40g59kcal0.3g14.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1558kcal30.2g152.4g92.2g4.2g
Valittu annoskoko272g779kcal15.1g76.2g46.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna136g390kcal7.6g38.1g23.1g1.1g
Arvot/100g100g286kcal5.6g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640