Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä187g690kcal11.2g57.8g46.6g1.9g
Valio maustettu rahka, vanilja75g119kcal5.4g11.9g5.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g45g67kcal0.3g16g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1753kcal33.8g171.4g103.6g4.6g
Valittu annoskoko306g877kcal16.9g85.7g51.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna153g438kcal8.5g42.9g25.9g1.2g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640