Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä2000g7400kcal120g620g500g20g
Valio maustettu rahka, vanilja800g1280kcal58.4g128g56g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g480g715kcal3.4g171.4g0g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g18790kcal363.6g1838.8g1112g49.6g
Valittu annoskoko3280g9395kcal181.8g919.4g556g24.8g
Annoskoko puolitettuna1640g4698kcal90.9g459.7g278g12.4g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640