Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä21g77kcal1.2g6.4g5.2g0.2g
Valio maustettu rahka, vanilja8.3g13kcal0.6g1.3g0.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g5g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g195kcal3.6g19g11.6g0.4g
Valittu annoskoko34g97kcal1.8g9.5g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal0.9g4.8g2.9g0.1g
Arvot/100g100g287kcal5.3g27.9g17.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640