Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä207g767kcal12.4g64.3g51.8g2.1g
Valio maustettu rahka, vanilja83g133kcal6.1g13.3g5.8g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g50g74kcal0.3g17.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1948kcal37.6g190.8g115.2g5.2g
Valittu annoskoko340g974kcal18.8g95.4g57.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna170g487kcal9.4g47.7g28.8g1.3g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28.1g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640