Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä249g921kcal14.9g77.1g62.2g2.5g
Valio maustettu rahka, vanilja100g159kcal7.3g15.9g7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g60g89kcal0.4g21.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g2337kcal45.2g228.6g138.4g6.2g
Valittu annoskoko408g1169kcal22.6g114.3g69.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna204g584kcal11.3g57.2g34.6g1.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640