Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä250g925kcal15g77.5g62.5g2.5g
Valio maustettu rahka, vanilja100g160kcal7.3g16g7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g60g89kcal0.4g21.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g2349kcal45.4g229.8g139g6.2g
Valittu annoskoko410g1174kcal22.7g114.9g69.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna205g587kcal11.4g57.5g34.8g1.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640