Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä290g1074kcal17.4g90g72.6g2.9g
Valio maustettu rahka, vanilja116g186kcal8.5g18.6g8.1g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g70g104kcal0.5g24.9g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g2727kcal52.8g267g161.4g7.2g
Valittu annoskoko476g1364kcal26.4g133.5g80.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna238g682kcal13.2g66.8g40.4g1.8g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640