Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä332g1227kcal19.9g102.8g82.9g3.3g
Valio maustettu rahka, vanilja133g212kcal9.7g21.2g9.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g80g119kcal0.6g28.4g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g3116kcal60.4g304.8g184.4g8.2g
Valittu annoskoko544g1558kcal30.2g152.4g92.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna272g779kcal15.1g76.2g46.1g2.1g
Arvot/100g100g286kcal5.6g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640