Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä373g1381kcal22.4g115.7g93.3g3.7g
Valio maustettu rahka, vanilja149g239kcal10.9g23.9g10.4g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g90g133kcal0.6g32g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g3506kcal67.8g343.2g207.4g9.2g
Valittu annoskoko612g1753kcal33.9g171.6g103.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna306g877kcal17g85.8g51.9g2.3g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640