Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä42g153kcal2.5g12.9g10.4g0.4g
Valio maustettu rahka, vanilja17g27kcal1.2g2.7g1.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g10g15kcal0.1g3.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g389kcal7.6g38.4g23.2g1g
Valittu annoskoko68g195kcal3.8g19.2g11.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g97kcal1.9g9.6g5.8g0.3g
Arvot/100g100g286kcal5.6g28.2g17g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640