Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä415g1534kcal24.9g128.5g103.7g4.1g
Valio maustettu rahka, vanilja166g265kcal12.1g26.5g11.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g100g148kcal0.7g35.5g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3896kcal75.4g381g230.6g10.2g
Valittu annoskoko680g1948kcal37.7g190.5g115.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna340g974kcal18.9g95.3g57.7g2.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640