Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä498g1841kcal29.9g154.2g124.4g5g
Valio maustettu rahka, vanilja199g318kcal14.5g31.8g13.9g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g119g178kcal0.8g42.6g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g4675kcal90.4g457.2g276.6g12.4g
Valittu annoskoko816g2337kcal45.2g228.6g138.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna408g1169kcal22.6g114.3g69.2g3.1g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640