Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä581g2148kcal34.8g180g145.1g5.8g
Valio maustettu rahka, vanilja232g372kcal17g37.2g16.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g139g208kcal1g49.7g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g5454kcal105.6g533.8g322.8g14.4g
Valittu annoskoko952g2727kcal52.8g266.9g161.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna476g1364kcal26.4g133.5g80.7g3.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640