Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 600g1172kcal112.1g0g81g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g250g275kcal5.8g10g25g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1838g2940kcal240.6g23g213g2.6g
Valittu annoskoko919g1470kcal120.3g11.5g106.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna460g735kcal60.2g5.8g53.3g0.7g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676