Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 34g25kcal4.5g0.4g0.1g2.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g2528kcal75.2g455.8g36g27.4g
Valittu annoskoko578g1264kcal37.6g227.9g18g13.7g
Annoskoko puolitettuna289g632kcal18.8g114g9g6.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049