Nautakasviswokki
1 rasia Pirkka naudanlihasuikaleet (400g)
200g Vihreitä papuja
2 pientä porkkanaa (100g)
1 pieni kukkakaali (175g)
1 pieni parsakaali (175g)
1 sipuli (100g)
1 paprika (200g)
1 pieni kiinankaali (170g)
(1 Chilipalko)
1pss (120g) Blue Dragon Wok Sauce Sweet&Sour
2tl soijakastike (Kikkoman)
0,5tl sesamöljy
1rkl rypsiöljy paistamiseen
Suolaa
1tl Pirkka punainen currytahna
Paista naudanlihasuikaleet paketin ohjeen mukaan kypsiksi öljyssä.
Mausta suolalla ja pippurilla
Pilko kasvikset suurinpiirtein samankokoisiksi suikaleiksi ja lisää pannulle.
Kuumenna kasvikset nopeasti (pitää jääda rapsakoiksi) ja lisää mausteet, sesamöljy sekä wokkikastike.
Nauti halutessasi Sambal Oelek -kastikkeen kera.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa
Nni