Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen250g705kcal27.3g121.5g17g7.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g85g340kcal4.7g3.7g34g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g90g348kcal13.5g2.7g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g2787kcal91g255.8g165g15.6g
Valittu annoskoko425g1393kcal45.5g127.9g82.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna213g697kcal22.8g64g41.3g3.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890