Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g400g688kcal80g0g40g0g
Oltermanni, perinteinen72g259kcal18g0g20.9g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g135g27kcal2.7g0.7g0.7g0g
Torino makarooni/raisio(400g)400g1400kcal52g276g10g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4034g5806kcal404.4g633g181g24g
Valittu annoskoko2017g2903kcal202.2g316.5g90.5g12g
Annoskoko puolitettuna1009g1451kcal101.1g158.3g45.3g6g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584