Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porsaan sisäfilettä juustokastikkeessa

Viipaloi sisäfilee.

Paista pannulla viipaleisiin paistopinta.

Mausta.

Siirrä palat uunivuokaan.

Lisää vuokaan kasvikset ja kippari-kerma.

Paista uunissa 200'C:ssa 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g400g520kcal84g0g16g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g250g275kcal5.8g10g25g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Amerikansekoitus, Apetit300g84kcal5.4g13.5g0.6g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1916g1767kcal190.8g48.6g83.4g14.4g
Valittu annoskoko958g884kcal95.4g24.3g41.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna479g442kcal47.7g12.2g20.9g3.6g
Arvot/100g100g92kcal10g2.5g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166220