Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 350g118kcal2.4g19.3g0.4g4.9g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow30g97kcal0g24.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2886g940kcal4.8g213g0.8g10.6g
Valittu annoskoko1443g470kcal2.4g106.5g0.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna722g235kcal1.2g53.3g0.2g2.7g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928