Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g100g200kcal20.1g0g13g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.8g1g3.8g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä13g22kcal0.1g0.7g2.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g7.5g12kcal0g3.1g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g611kcal46.2g19.6g37.8g0.6g
Valittu annoskoko194g305kcal23.1g9.8g18.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna97g153kcal11.6g4.9g9.5g0.2g
Arvot/100g100g158kcal11.9g5.1g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555