Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g200g398kcal40g0g26g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä25g44kcal0.3g1.4g4.3g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g15g25kcal0.1g6.2g0.1g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1218kcal92g39g76.4g1.2g
Valittu annoskoko387g609kcal46g19.5g38.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna194g305kcal23g9.8g19.1g0.3g
Arvot/100g100g157kcal11.9g5g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555