Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g125g320kcal22.5g4g23.8g0.6g
Ranskankerma Valio60g168kcal1.5g2.1g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1807kcal117.2g15.2g142g1.2g
Valittu annoskoko500g903kcal58.6g7.6g71g0.6g
Annoskoko puolitettuna250g452kcal29.3g3.8g35.5g0.3g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357