Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Limetorttu

Sekoita huoneenlämpöiseen rasvaan sokeri (3/4 dl) ja vehnäjauhot (3 dl) ja vaniljaa noin teelusikallinen.

Sekoita nopeasti, taputtele leivitettyyn piirakkavuokaan.

Esipaista 12-15 minuuttia 200 asteessa.

Raasta limen kuorta pari ruokalusikallista ja purista limen mehua (noin neljästä limestä).

Vatkaa sokeri (2,5 dl) ja munat vaahdoksi, lisää limen kuori ja mehu, viimeisenä lisää vehnäjauhot (3 rkl).

Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä 12 minuuttia 200 asteessa.

Täytteen kuuluu olla löysää uunista otettaessa.

Sirottele lämpimän tortun päälle tomusokeria (1 dl). Anna seistä 4-5 tuntia tai seuraavaan päivään ennen tarjoilua, näin koostumus on parempi.

Tarjoa sellaisenaan tai hedelmien ja marjojen kanssa.

Ohje: Pieni kakkukirja

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g100g48kcal0.1g12g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2003g7380kcal91.6g1013.2g324g15.8g
Valittu annoskoko1001g3690kcal45.8g506.6g162g7.9g
Annoskoko puolitettuna501g1845kcal22.9g253.3g81g4g
Arvot/100g100g369kcal4.6g50.6g16.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185081