Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g506kcal24g38.4g28g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2303g3861kcal78.6g344.8g241.2g0g
Valittu annoskoko1152g1931kcal39.3g172.4g120.6g0g
Annoskoko puolitettuna576g965kcal19.7g86.2g60.3g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979