Makaroonilaatikko
Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl
Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl
Yhdistä jauheliha ja makaroonit.
Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.
Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.
Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa
Uusitalo