Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g200g272kcal10.4g50.8g2.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g2285kcal203g120g108.4g12.8g
Valittu annoskoko1790g1142kcal101.5g60g54.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna895g571kcal50.8g30g27.1g3.2g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468