Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1000g384kcal10g69g2g25g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 85g291kcal5.2g64.3g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5428g3391kcal245.2g328.4g107.4g59.8g
Valittu annoskoko2714g1696kcal122.6g164.2g53.7g29.9g
Annoskoko puolitettuna1357g848kcal61.3g82.1g26.9g15g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686