Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Paprika, punainen110g28kcal1g5.1g0.4g2.2g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137g82kcal0.5g20.6g0.1g1.9g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g185g215kcal46.6g0g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g250g900kcal70g5g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3694g5658kcal583.8g77.6g334g13.8g
Valittu annoskoko1847g2829kcal291.9g38.8g167g6.9g
Annoskoko puolitettuna924g1415kcal146g19.4g83.5g3.5g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172