Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark200g1060kcal15.8g64g84g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g378kcal33g0.9g27g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Canderel makeutusjauhe10g38kcal0.3g9.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g5974kcal107.8g151.4g558g0g
Valittu annoskoko720g2987kcal53.9g75.7g279g0g
Annoskoko puolitettuna360g1494kcal27g37.9g139.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881